Happy People 15 juni

Har ni ambitionen att utvecklas som företag och har nya uppsatta mål för året? Vi är i slutfasen i en pandemi och vi kan återgå till en social närvaro. Läget i världen är inte bra och vi stödjer alla i Ukraina som vill leva i fred. Vi vill alla ha lyckliga människor.

Häng med på vår nya utbildning Happy People där vi ger alla med kundkontakter en unik möjlighet att bli ännu bättre på att möta kunder/anställda i olika situationer. Vi jobbar med symbolisk och verbal kommunikation på ett nytt sätt där vi använder oss av reell miljö istället för bilder och föreläsningsform. Att möta kunder eller personal i olika situationer är inte så lätt alla gånger men här får ni verktyg för att utveckla er kunskap på ett nytt sätt.    

Monovaz erbjuder Happy People, en rolig 1-dags utbildning i bemötande som ger er många olika tankar på hur man kan utveckla sig själv och företaget med sin egen förmåga. Vi samarbetar med Prodo kommunikation som ansvarar för dagens program.  

Ta chansen och anmäl dig till denna utbildning redan idag. 

Investering 5 200 per person. Du får kaffe, mat och en spännande utbildning på en bra plats. 

Vi startar dagen kl 08.30 med lite fika och kör igång workshopen kl 09.00 och dagen avslutas 16.00. 

Vid anmälan kommer kallelse att sändas till dig om tider och plats. Minsta antal deltagare är 12 st. Anmälan är bindande.

Anmälan kan göras via mail till info@monovaz.se  

Eventuella frågor ställer du till 076 4929402  Östen osten@monovaz.se eller 076 4929402 Kim kim@monovaz.se 

Välkommen till en spännande och annorlunda dag med oss och våra glada kursledare.