Happy People 

Har ni ambitionen att utvecklas som företag och har nya uppsatta mål för året? Vi är i slutfasen i en pandemi och vi kan återgå till en social närvaro. Läget i världen är inte bra och vi stödjer alla i Ukraina som vill leva i fred. Vi vill alla ha lyckliga människor.

Häng med på vår nya utbildning Happy People där vi ger alla med kundkontakter en unik möjlighet att bli ännu bättre på att möta kunder/anställda i olika situationer. Vi jobbar med symbolisk och verbal kommunikation på ett nytt sätt där vi använder oss av reell miljö istället för bilder och föreläsningsform. Att möta kunder eller personal i olika situationer är inte så lätt alla gånger men här får ni verktyg för att utveckla er kunskap på ett nytt sätt.    

Monovaz erbjuder Happy People, en rolig 1-dags utbildning i bemötande som ger er många olika tankar på hur man kan utveckla sig själv och företaget med sin egen förmåga. Vi samarbetar med erfarna personer inom området.  

Vi kommer att köra igång våra utbildningar under hösten 2023 och vi återkommer med datum men kontakta gärna oss så fixar vi en bra dag för oss alla.

Ta chansen och anmäl dig till denna utbildning redan idag. 

Investera i din personal för det lönar sig. Med rätt upplägg för att klara av den stress vi kan uppleva för att klara allt så så finns möjligheten att få halva kostnaden betald via Försäkringskassan. 

Vi startar dagen kl 08.30 med lite fika och kör igång workshopen kl 09.00 och dagen avslutas 16.00. Vi kan om ni vill köra en halv dag också. 

Vid anmälan kommer kallelse att sändas till dig om tider och plats. Vi kör gärna med en grupp på minst 10 st om möjligt. Anmälan är bindande.

Anmälan kan göras via mail till info@monovaz.se  

Eventuella frågor ställer du till 076 4929402  Östen osten@monovaz.se eller 076 4929402 Kim kim@monovaz.se 

Välkommen till en spännande och annorlunda dag med oss och våra glada kursledare.