Happy People

Har ni ambitionen att utvecklas som företag och har nya uppsatta mål för året? Vi är i en pandemi som förhoppningsvis är i slutfasen snart och vi kan återgå till en social närvaro. Utbildningen sker på ett säkert sätt i bra lokal.  

Häng med på vår nya utbildning Happy People där vi ger alla med kundkontakter en unik möjlighet att bli ännu bättre på att möta kunder i olika situationer. Vi jobbar med symbolisk och verbal kommunikation på ett nytt sätt där vi använder oss av reell miljö istället för bilder och föreläsningsform.     

Monovaz erbjuder Happy People, en rolig 1-dags utbildning i bemötande som ger er många olika tankar på hur man kan utveckla sig själv och företaget med sin egen förmåga.

Ta chansen och anmäl dig till denna utbildning redan idag.Alla som genomgått utbildningen erhåller intyg på den kompetens man genomgått. Kaffe och lunch ingår i priset.

Betalning sker i förskott och gäller som anmälan till utbildningen. Betalning sker till Monovaz AB Bankgiro 5416-0619 Happy People i Gävle. Vid betalning så kommer en kallelse att sändas till företaget . Kursmaterial ingår samt kaffe och lunch.


Pris enligt offert,


Anmälan till utbildningen gör du via formuläret nedan

Tänk på att anmälan till utbildningen är bindande