Stöd och matchning

Vi är ett växande bolag i "stan" men med erfarna konsulter som gärna hjälper dig att hitta ett nytt jobb. Vi kan nu hjälpa dig oavsett vart du bor då tjänsten utföres digitalt för närvarande.


Om du vill ha vår hjälp med att hitta ett jobb eller börja studera så kontakta din arbetsförmedlare som avgör om du har rätt till tjänsten. Du får själv välja leverantör, ange Monovaz KA. nummer: 10066577 till din arbetsförmedlare.

Olika språk eller kulturer är inget problem för oss.

Monovaz finns på Ingenjörsgatan 18 i Hemlingby. Ta buss nr 14 eller parkera bilen gratis hos oss.
Om du väljer Monovaz får du en kallelse till en träff med oss. Mötet sker per telefon, över videosamtal eller ett personligt möte. Vi gör då en gemensam planering tillsammans med dig för att hjälpa dig fram till ditt drömjobb.


Stöd och matchning är Arbetsförmedlingens tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av privata leverantörer som har avtal med Arbetsförmedlingen. Monovaz är en av dem. Stöd & matchning har olika nivåer och kan anpassas utifrån varje deltagares behov.

Från den 30 juni kan du som arbetssökande välja leverantör i tjänsten Stöd och matchning på Mina sidor hos Arbetsförmedlingen.

Vänligen fyll i formulären 

Om du vill delta i Monovaz stöd och matchning eller om du vill ha mer information om tjänsten 

Genom att klicka på skicka godkänner du att dina uppgifter sparas för att du ska kunna bli kontaktad av Monovaz.