Monovaz i förändring

Vi är ett växande bolag i "stan" men med erfarna konsulter som gärna hjälper företag att hitta nya kollegor eller helt enkelt utveckla befintlig personal. Att jobba med ledningsfunktioner är en lönsam affär. 


Vi tillhandhåller andra utbildningar till företag inom hållbart arbetsliv. Varför inte boka en "kick on" i höst med spännande övningar och föreläsningar. Ni som kunder väljer i samråd med våra konsulter vad ni behöver och vill ha. Vi fixar så det är lätt och bra för er.

 


OBS!!!!!!!!

Monovaz har sagt upp avtalet Rusta och Matcha 2 men kommer att hjälpa alla deltagare som är inskrivna under uppsägningstid i höst fram till 231226. Alla som vill har rätt att ansöka om att byta till annan leverantör men Arbetsförmedlingen avgör. Vi hjälper alla till en bra lösning. Vi som företag finns kvar med andra tjänster och vi återkommer med mera information i höst.   

Kontakt

E-post info@monovaz.se eller att du mailar eller ringer oss. Östen osten@monovaz.se, 076 4929403 eller Kim kim@monovaz.se, 076 4929402 Vänligen fyll i formulären 

Om du vill ha mera information om din situation så sänd oss din information här nedan.

Genom att klicka på skicka godkänner du att dina uppgifter sparas för att du ska kunna bli kontaktad av Monovaz.