Rusta & matcha 1 och 2

Vi är ett växande bolag i "stan" men med erfarna konsulter som gärna hjälper dig att hitta ett nytt jobb. Du kan få hjälp av oss att hitta ditt drömjobb eller att vi tillsammans tar fram en studieplan. 


Om du vill ha vår hjälp med att hitta ett jobb eller börja studera så kontakta din arbetsförmedlare som avgör om du har rätt till tjänsten. Du får själv välja leverantör, till din arbetsförmedlare.

Olika språk eller kulturer är inget problem för oss.

Monovaz finns på Ingenjörsgatan 18 i Hemlingby. Ta buss nr 14 eller parkera bilen gratis hos oss.
Om du väljer Monovaz får du en kallelse till en träff med oss. Mötet sker per telefon, över videosamtal  och alltid också ett personligt möte. Vi gör då en gemensam planering tillsammans med dig för att hjälpa dig fram till ditt drömjobb.


Vi är nu godkända som leverantör i Rusta och Matcha 2 som är den nya tjänsten som Arbetsförmedlingen tagit fram för att hjälpa människor få stöd i att söka jobb eller påbörja studier. Vänd dig till Arbetsförmedlingen som beslutar om du har rätt till tjänsten och du är välkommen till Monovaz för att få hjälp.   

Rusta & matcha är Arbetsförmedlingens tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av privata leverantörer som har avtal med Arbetsförmedlingen. Monovaz är godkänd som leverantör och har KA nummer 10070931.

Rusta och Matcha 2 har KA nummer 10072855.

Kontakta din Arbetsförmedlare och du får ett besked om du kan få hjälp av oss att komma vidare i din karriär. 

Kontakt

E-post info@monovaz.se eller att du mailar eller ringer oss. Östen osten@monovaz.se, 076 4929403 eller Kim kim@monovaz.se, 076 4929402 

Nu kör vi! 


Vänligen fyll i formulären 

Om du vill delta i Monovaz Rusta och Matcha eller om du vill ha mer information om tjänsten 

Genom att klicka på skicka godkänner du att dina uppgifter sparas för att du ska kunna bli kontaktad av Monovaz.